021 - 18 18 12 | info@bjorksresor.se
Resekalender  |  Mina resor  |  Kokillgatan 9, Västerås  |  Kontakta oss

En värsting till syster
Läs mer

Musikalsuccén från Broadway och West End intar China Teatern i Stockholm.

Nu kommer äntligen feelgood-musikalen En värsting till syster till Sverige. Premiären ägde rum den 11 september på China Teatern.​​​​​​
​​​​​​​
En värsting till syster är en gudomligt rapp, rolig och musikalisk komedi, baserad på den storsäljande filmen Sister Act från 1992 med Whoopi Goldberg i huvudrollen. 

Det är julen 1977 och discodivan Deloris van Cartier (Gladys Del Pilar) drömmer om att bli en ny Donna Summer. I stället blir hon oväntat vittne till ett brutalt mord, iscensatt av sin oberäknelige ”pojkvän”, klubbägaren Curtis Jackson (Karl Dyall). Polisen Eddie Souther (Kim Sulocki) övertalar Deloris att vittna mot Curtis och lovar henne i gengäld en helt ny och skyddad identitet fram till rättegången. Vad Deloris inte förväntat sig är att hennes nya identitet är som nunna i det sällsynt stränga och påvra klostret Queen of Angels, där Abbedissan (Suzanne Reuter) styr med järnhand.

Men inte ens Abbedissan kan undgå att oroas över det faktum att nunnekören under ledning av Syster Maria Lazarus (Charlott Strandberg) låter så illa att antalet besökare vid gudstjänsterna närmar sig noll, vilket i praktiken hotar hela klostrets existens. Deloris ser sin chans att visa vad hon går för som musiker och lyfter med hjälp av bland annat den ständigt optimistiska Syster Maria Patrick (Birgitta Rydberg) kören till himmelska höjder. Och inte bara himmelska, ibland hamnar nunnornas power-gospel farligt nära de alltmer populära discorytmerna och det är verkligen inte alls vad Abbedissan tänkt sig.
Musikalen spelas på svenska!

Reseprogram


Reseprogram

Vi åker kl 10.35 från Västerås och beräknas vara i Stockholm ca 12:00.
På resan till Stockholm serverar vi kaffe och bulle/kaka. Väl uppe i Stockholm finns tid för att äta lunch. Föreställningen börjar kl 15.00. Det är gångavstånd från centrala Stockholm till Chinateatern. Alla tar sig till teatern själva. Adressen är Berzelii park 9
Vi hämtar upp direkt efter föreställningens slut. Föreställningen pågår i ca 2 tim och 30 min.

​På resan hem serverar landgång med dryck.
​​​1 februari            Parkett Kat A

Bokningen är bindande 
Boka din resa till

En värsting till syster

Datum
​​​​​​28 mars
Reslängd
1 dag
Transport
Buss
Pris fr.
1495 sek