021 - 18 18 12 | info@bjorksresor.se
Resekalender  |  Mina resor  |  Kokillgatan 9, Västerås  |  Kontakta oss

Måndag hela veckan
Läs mer

Som första teater efter London och New York presenterar Wermland Opera musikalen Måndag hela veckan som bygger på filmkomediklassikern Groundhog Day.

Hur skulle du använda din tid om du var tvungen att uppleva samma dag om och om igen?
Phil Connors är en erfaren och självgod TV-väderpresentatör från storstaden. Han är frustrerad över att behöva sända från den årliga Groundhog Day-ceremonin i den lilla landsortsstaden Punxsutawney. Enligt honom själv är det långt under hans värdighet.
Phils arrogans och cynism står i skarp kontrast till de glada stadsinvånarna som längtar efter att deras favoritmurmeldjur inte ska se sin skugga på Groundhog Day, och på det sättet traditionsenligt förutspå en tidig vår. Efter att föraktfullt ha rapporterat om gnagarens negativa spådom, vaknar han nästa dag och blir efter en stund varse att det är Groundhog Day… igen! Phil måste till sist acceptera att han är dömd till att leva samma dag om och om och om igen…
Musikalen spelas på svenska!

Reseprogram


Reseprogram

Vi åker kl 13:30 Örebro, för övriga påstigningar se nedan. Vi beräknas vara i Karlstad ca 15:00. Väl framme finns tid till att äta något då föreställningen börjar kl 18:00.
 Det är gångavstånd från centrala Karlstad  till Wermland Operan.Alla tar sig till teatern på egen hand adressen är Malmtorgsg.2
Vi hämtar upp direkt efter föreställningens slut. Föreställningen pågår i ca 2 tim och 55min inkl paus.
​På resan hem serverar landgång med dryck.
​​​4 April  Parkett katergori  A rad 6-8

Bokningen är bindande 

Boka din resa till

Måndag hela veckan

Datum
​​​​​​4 april
Reslängd
1 dag
Transport
Buss
Pris fr.
1090 sek