021 - 18 18 12 | info@bjorksresor.se
Resekalender  |  Mina resor  |  Kokillgatan 9, Västerås  |  Kontakta ossLäs mer


I höst flyttar en värdig uppföljare till megasuccén Så som i Himmelen in på Oscarsteatern. Publiksuccén RAIN MAN är tillbaka, en generös tidsresa direkt in i 80-talet med delvis ny ensemble och på anrika Oscarsteatern.

Rain Man är baserad på den fyrfaldigt Oscarsbelönade filmen från 1988 med Dustin Hoffman och Tom Cruise i huvudrollerna. Virtuoserna Jonas Karlsson och Robert Gustafsson spelar givetvis huvudrollerna igen men nu tillsammans med stjärnor som Sophia Ledarp, Lars Väringer med flera. Denna underbara och hjärtevärmande föreställning har premiär den 25 september.
Charlie Babbitt (Jonas Karlsson) är en samvetslös streber, en bilhandlare som är snabb i käften och ständigt på jakt efter pengar. Han har under sitt vuxna liv hankat sig fram under mer eller mindre tveksamma omständigheter. När han nås av beskedet att hans förmögne far avlidit ser han en chans att komma ur sin skuldfälla. Glädjen blir dock kortvarig när han får veta att fadern testamenterat alla sina pengar till en för Charlie okänd bror Raymond Babbitt (Robert Gustafsson), som dessutom står under en förvaltare. Brodern bor på ett behandlingshem och är autistisk. Hans vardag består av strikta rutiner och ritualer då han är livrädd för alla förändringar och det som är nytt. Raymond besitter, som vissa med autism, savant-egenskaper d v s hans hjärna bearbetar information som en kraftfull dator. Charlies iver att komma över pengarna gör att han rövar bort brodern och tar med honom på en resa till Las Vegas för att länsa kassorna på Casinon, med hjälp av Raymonds unika egenskaper!


Under resans gång lär Charlie känna sin bror mer och mer, även om det blir både strapatsrikt och äventyrligt på många plan så växer sig kärleken stark mellan dem i denna FEELGOOD-föreställning.

Förutom Robert Gustafsson och Jonas Karlsson ser vi guldbaggevinnaren Sofia Ledarp, Uppsalas stolthet Gustav Levin, mångsidige Lars Väringer, Polly Kisch som gjorde succé i ”Zpanska flugan” och Therésè Andersson Lewis direkt från Så som i Himmelen.


Reseprogram


Reseprogram
Vi åker kl 09:00 från Örebro via Västerås . Vi beräknas vara i Stockholm ca 12:00
På resan till Stockholm serverar vi kaffe och bulle/kaka. Väl uppe i Stockholm finns tid för att äta lunch. Föreställningen börjar kl 15.30.
 Det är gångavstånd från centrala Stockholm till . Alla tar sig till teatern själva. Adressen är Kungsgatan 63 .Vi hämtar upp direkt efter föreställningens slut. På resan hem serverar landgång med dryck.

3 oktober Kategori A Parkett 
17 oktober Kategori A 1:a balkong 
24 oktober Kategori A Parkett 
5 december Kategori A parkett 


Bokningen är bindande ​​​​​​​!

Boka din resa till

Rain man

Datum
3 oktober 
Reslängd
1 dag
Transport
Buss
Pris fr.
1395 sek
Datum
17 oktober 
Reslängd
1 dag
Transport
Buss
Pris fr.
1395 sek
Datum
​​​​​24 oktober
Reslängd
1 dag
Transport
Buss
Pris fr.
1395 sek
Datum
5 december
Reslängd
1 dag
Transport
Buss
Pris fr.
1395 sek