021 - 18 18 12 | info@bjorksresor.se
Resekalender  |  Mina resor  |  Kokillgatan 9, Västerås  |  Kontakta oss

Upptäck och upplev med oss!

Upplev Thailand på thailändarnas eget sätt

Mae Phim

Livet är fullt av resor!


​​​​​​​Vi tar oss varje dag från en punkt till en annan. Antingen vi är barn och ungdomar som tar oss till skolan eller fritidsaktiviteten. Eller vi är vuxna som tar oss till jobbet eller får med oss hela släkten på den efterlängtade semestern. Ibland drömmer folk om resor som de bara hoppas att de någon gång ska få uppleva. 

Det är här vi kommer in. Vi gillar nämligen att skapa upplevelser. Både utifrån trender och personliga önskemål. Vi gillar helt enkelt att skapa resor som vi själva vill åka på.

Och för oss handlar service och kvalitet om ett personligt engagemang,
som grundar sig i en genuin passion för resor och upplevelser!


Varje resa är unik

Tack vare vårt breda utbud av lösningar kan vi erbjuda flera olika alternativ som passar just din resa. Vi hjälper dig även att boka hotell, middagar, eventbiljetter och överraskningar om behovet finns. 

expressbuss.se

Med 18 avgångar i veckan är vår expressbuss ett väldigt bra val för att resa till huvudstaden. Varje år kör vi tiotusentals resenärer mellan Närke och huvudstaden Stockholm.
​​​​​​​

Boka en buss

Med över 55 års erfarenhet vet vi vad våra kunder vill ha. Därför erbjuder vi moderna, säkra och bekväma bussar anpassade från 6 resenärer upp till 65.
​​​​​​​Vi löser helt enkelt buss efter behov.
När eller fjärran, långt eller kort

Upptäck världen med Björks

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för rykande färska erbjudanden och senaste information!

* obligatoriskt
/ ( dd / mm )