Jobba hos oss

Vi söker duktiga medarbetare som vill jobba hos oss!

" Personalen är vår viktigaste resurs" är en sliten klyscha, men hos oss är det sant. Utan duktiga förare och administratörer - ingen verksamhet. Vi vill vara en bra arbetsgivare och vi jobbar ständigt för att såväl nuvarande som potentiella medarebetare ska uppfatta oss så.

Hos oss på Björks får du möjlighet att arbeta självständigt, ta ansvar och utvecklas. Vår verksamhet spänner över många områden, såsom linjetrafik, skoltrafik, taxi och färdtjänst samt beställningstrafik. I vår verksamhet arbetar buss- och taxiförare, verkstadspersonal, trafikledning, sälj/marknad och administration.

Vi bedriver trafik i Mälardalen och västra Dalarna och har kontor/depåer i följande områden:

Västerås
Enköping
Hallstahammar
Ludvika
Surahammar

Vill du bli en av oss? Skicka in din intresseanmälan genom att Connecta med hos här.

Björks-koncernen utvecklar, levererar och marknadsför attraktiva resetjänster i Sverige. Våra buss- och reseföretag finns representerade från Västerbotten i norr till Östergötland i söder och vi har tillsammans närmare 1600 medarbetare och en flotta om ca 650 fordon. Nationell styrka i kombination med lokal förankring gör Björks starka på marknaden med gedigen erfarenhet inom resor och perontrafik. Vårt fokus är att alltid leverera prisvärda, konkurrenskraftiga produkter och tjänster med hög service och kvalitet - ingenting är omöjligt!

Björks-koncernen består av bolaken Björks Buss, Siljan Buss, VS & Perssons, KR Trafik, Lindbergs Buss, Sambus, Björks Buss i Närke, Buss & Taxi Logistik samt A Björks.