021 - 18 18 12 | info@bjorksresor.se
Resekalender  |  Mina resor  |  Kokillgatan 9, Västerås  |  Kontakta oss

Birka Cruises

En minisemester från 21 timmar till 4 dygnLäs mer

Det finns alltid något att göra ombord, allt från olika dryckesprovningar till casinoskola och träningspass med Friskis&Svettis. 


Bo med havet som granne. Hytt med eller utan havsutsikt, designhytt eller lite lyxigare. Oavsett hur du bor, så ligger alla hytter ovanför vattenlinjen och håller hög standard.

À la carte, kryssningsmenyer, smörgåsbord, frukost, lunchbuffé, vinbar och lite fika däremellan. Med fem restauranger, nio barer och ett café vågar vi påstå att vi har något för alla smaker.
​​​​​​​
Vi tar matglädje på största allvar. Därför arbetar våra duktiga kockar med säsongsanpassad mat, lagad från grunden på fina råvaror och kryddad med mycket kärlek. Ledstjärnan i maten vi serverar är svenska smaker. Från skaldjur till klassiskt julbord, svenska tapas och fika. För dig som är vegan eller vill äta grönt har vi tagit fram en vegansk kryssningsmeny.
Vegoalternativ hittar du så klart också i våra andra restauranger.

Ett helt däck för välbefinnande med spa, relax, bastu, pool och sol. Det hittar du högst upp på Birka, med vidunderlig utsikt över skärgården.
Skäm bort dig i Panorama Spa. Tänk avkopplande ansikts- och kroppsbehandlingar, sköna vilstolar, jacuzzi och bastu med havsutsikt. På Terrassen by Birka kan du koppla av med bad, sol och värme året runt, omgiven av lummig medelhavsgrönska.

​​​​​​​Shoppa till dig själv, din familj eller kattvakten. Fynda smycken, goda viner, parfymer och godsaker. Alltid minst 25 procent billigare än i land.
I Freeport Shopping hittar du riktigt bra erbjudanden på parfym, kosmetik, drycker och leksaker. Fynda bland accessoarer och modedetaljer i Freeport Details. I vår Spa-shop handlar du professionella hudvårdsprodukter från Dermalogica, MARIA ÅKERBERG och Babor. Och har du glömt tandborste eller strumpor så finns det i Lobby Shop i receptionen.
Boka din resa

021 - 12 80 12