021 - 18 18 12 | info@bjorksresor.se
Resekalender  |  Mina resor  |  Kokillgatan 9, Västerås  |  Kontakta oss

SPA-resa till Pärnu

25 aprilLäs mer

Tervis hälsospahotell - mer än bara gurka på ögonen. 

Tervis har svensktalande läkare.
Tervis ger 3 behandlingar per dag.
Tervis ger behandlingar 7 dagar i veckan.
Tervis har ett stort utbud av behandlingar och undersökningar som man kan köpa utöver de som ingår i paketet.
Tervis serverar tre måltider om dagen (helpension).
Tervis Kulturcentrum anordnar bland annat konserter, föreställningar m.m.
Tervis ligger nära Pärnu centrum.

Till matsalen, morgongympan och alla behandlingar promenerar du inomhus i glasgallerior som sammanbinder byggnaderna och det finns mer än 50 olika hälsobehandlingar, undersökningar och avkopplingar att välja bland. Svensktalande läkare hjälper dig att välja de behandlingar som passar just dig bäst. 

Tervis hjälper dig om du har besvär med dina ben, leder, hjärta och kärl samt det periferiska nervsystemet. För dina hälsokontroller finns det ett kliniskt och biokemiskt laboratorium, det finns även rum för sonografiska och funktionsdiagnostiska undersökningar. Specialläkare för öron-näsa-hals finns också på plats. Det finns till och med tandvårdsmottagning med möjlighet att tillverka och laga tandproteser.  Behandlingar kan beställas på plats för kostnader långt under våra svenska priser.

På fritidscentrat finns en spa- och bastuanläggning samt en idrottsanläggning. Här kan du varje dag få morgongymnastik och vattengymnastik Du kan gå stavgång eller köra styrketräning. Spela bordtennis, simträna, testa japanska bad, bubbelbad och olika bastubad.

På Tervis kulturcentrum  arrangeras konserter på kvällarna där olika internationella artister uppträder. Dessutom ordnas temadagar, danskvällar samt olika utställningar för hotellets gäster.
Din resa i detalj

Dagsschema | Program

Vissa förändringar i programmet kan komma att ske.

Dag 1

Vi åker från Örebro 11.50, vidare Arboga, Köping, Hallstahammar och Västerås med egen buss. Övrig påstigning enligt överenskommelse. Färden går mot Stockholm och Värtahamnen. Vi anländer ca 15.30 - 16.00, här får vi våra hyttnycklar och matkuponger för de som har beställt.
Det räcker att ta med en "nattväska" ombord, den stora resväskan kan vi lämna i bussen.
Redan klockan 17.00 är första sittningen på smörgåsbordet (ingår ej i priset).
17.30 avgår Tallink från Stockholm.

Dag 2

​​​​​​​Frukost ombord innan vi kl 10.00 ankommer till Tallinn. Vi beger oss mor Pärnu som ligger 13 mil bort. Vid lunchtid är vi framme för incheckning och lunchbuffé på Tervis Hälsocenter.
Läkarundersökning väntar under eftermiddagen, eventuellt under morgondagen. 
Middagsbuffé på kvällen.

Dag 3-5

Nu släpper vi ned axlarna och njuter!
Frukostbuffé, lunchbuffé och middagsbuffé serveras varje dag på hotellet. Likaså de ordinerade behandlingarna. Någon dag anordnas en guidad rundtur i Pärnu för de som vill se sig omkring lite mer. En kväll samlas vi för välkomstkaffe, här får vi ytterligare information om hotellet och behandlingarna.

Dag 6

Frukost, behandling och lunch på hotellet därefter åker vi till Tallinn.
Vi hinner med en del spännande shopping innan Tallinks färja avgår från hamnen i Tallinn kl 18.00. Även här sköter reseledaren/chauffören incheckningen.

Dag 7

Frukost ombord innan vi kl 10.15 ankommer till Stockholm och Värtahamnen, efter tullformaliteterna åker vi hemåt och vi är åter i Västerås ca 12.00.

I priset ingår: 

Båtresa med del i insides 2-bäddshytt (B2-hytt med golvstående sängar)
Frukost t/r
Bussresa Tallinn-Pärnu t/r
Logi 4 nätter med del i dubbelrum, helpension på hotellet (ankomstdagen lunch och middag, avresedagen frukost och lunch)
Välkomstkaffe
Läkarundersökning
12 ordinarie behandlingar
Morgonbastu med pool 
Guidad rundtur i Pärnu
Dessutom ingår:
Fri tillgång till spa-bastuanläggningen
Fri tillgång till styrketräningssalen
Uppiggande morgongymnastik
Boka din resa

SPA-resa till Pärnu

Datum
​​​​​​25 april
Reslängd
7 dagar
Transport
Buss & Färja
Pris fr.
5 355 sek